preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Knjižnični e-katalog

Popis udžbenika

Korisni linkovi

 

Državna matura

 

Nacionalni centar za vanjsko vrednovanje obrazovanja

 

Postani student

 

Portal za škole

 

eLektire

 

Hrvatska enciklopedija

 

Najbolje kaj Zagorje nudi na jednom mjestu

 

How stuff works

 

Wikipedia

 

 

Mreža udruga Zagor nastavlja s provedbom projekta #alarmirajse koji preventivno pristupa problematici nasilja među mladima kroz učenje nenasilnog rješavanja sukoba, prihvaćanja različitosti i toleranciji, te osvještavanju šire javnosti o pojavnosti i potrebi zajedničkog preventivnog djelovanja.

U okviru projekta provedena je radionica s volonterima/kama na kojoj su mladi osmišljavali poruke na temu nenasilnog rješavanja sukoba i prevencije nasilja, napravljen je redizajn letka koji sadrži informacije o oblicima nasilja, kako reagirati na nasilje, brojeve telefona gdje potražiti podršku i pomoć. U narednom razdoblju organizirat će se niz kreativnih aktivnosti; parlaonice, radionice, izložbe, obilježit ćemo Nacionalni dan borbe protiv vršnjačkog nasilja postavljanjem info štandova u srednjim školama.

Projekt je započeo 1. lipnja 2020. godine i trajat će do 31. svibnja 2021. godine. Projekt se provodi  u partnerstvu s Društvom psihologa Krapinsko-zagorske županije, Centrom za socijalnu skrb Krapina – Obiteljski centar, Srednjom školom Pregrada, Srednjom školom Krapina, Srednjom školom Konjščina, Školom za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok i Krapinsko-zagorskom županijom. Projekt je financiran sredstvima Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike u iznosu od 95.000,oo kuna.

Sažetak

Projekt provodi Mreža udruga Zagor

Partnerske organizacije: Društvo psihologa Krapinsko-zagorske županije, Centar za socijalnu skrb Krapina – Obiteljski centar, Srednja škola Pregrada, Srednja škola Krapina, Srednja škola Konjščina, Škola za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok, Krapinsko-zagorska županija.Vrijeme trajanja projekta: 1.6.2020. - 31.5.2021.

Ukupna vrijednost projekta: 95.000,00 kn; financirano sredstvima Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike

O projektu:

Projektom #alarmirajse preventivno se pristupa problematici nasilja među mladima kroz učenje nenasilnog rješavanja sukoba, prihvaćanja različitosti i toleranciji, te osvještavanju šire javnosti o pojavnosti i potrebi zajedničkog preventivnog djelovanja.

U okviru projekta provodit će se različite aktivnosti: edukativne i kreativne radionice za srednjoškolce/ke o nenasilnom rješavanju sukoba, prihvaćanja različitosti i tolerancije, provest će se parlaonice sa srednjoškolcima/kama, postavit će se online izložba koja će prikazati nastale radove srednjoškolaca/ki, provest će se radionica s ciljem osmišljavanja poruka, obilježit će se Nacionalni dan borbe protiv vršnjačkog nasilja kroz koje će se raditi na različitim pojavnim oblicima nasilja među mladima te osvještavanju istih.

Logo škole


Korisni linkovi

eTwinning

 

 


Euro Skills Week


Promotivni video


TražilicaKalendar
« Siječanj 2021 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
1 2 3 4 5 6 7
Prikazani događaji


Brojač posjeta
Ispis statistike od 8. 5. 2012.

Ukupno: 1196223
Ovaj mjesec: 1536

Oglasna ploča
preskoči na navigaciju